ID: 4807 | Actualizat: 3 Martie 2016 |  3769 afisari

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Casa de lux, zona Trei Stejarii

Informatii de contact

Dan Dinescu

Dan DinescuVanzari Imobile

Caracteristici

Judet:
Sibiu
Localitate:
Sibiu
Zona:
Central  
Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de inchiriat
Pret Inchiriere:
350 EUR
Suprafata utila:
70 mp
Suprafata totala:
84 (mp)
Teren:
140 (mp)
Nr. Camere:
3

Descriere oferta

Oferim spre inchiriere casa moderna, zona Trei Stejari, compusa din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie, terasa, cu o spurafata totala de 70mp.
Living generos cu geamuri spre curte, un dormitor matrimonial cu mobilier specific, dressing, o bucatarie open-space unita cu holul de la intrare, mobilata si utilata in totalitate, cu plita electrica, hota semineu, masina de spalat vase, combina frigorifica. Casa are iesire din dormitor pe terasa din spate,  spatiul verde accesibil si o baie spatiosa cu cada si geam de aerisire, unde se afla montata si masina de spalat rufe.  Utilitatile si finisajele sunt de ultima ora: izolatie termica si fonica la exterior si interior, usa ovc cu geam termopan la intrare, usi de interior modern, import Germania.  Mobilier realizat la comanda, parchet laminat, incalzire in pardoseala in toate incaperile , central termica Bosch in cendensatie, geamuri temopan pvc Rehau, contorizari separate la utilitati, catv in fiecare camera wi-fi, intalati electrice si sanitare noi. Locuinta are curte si loc de parcare interioara, accesul, accesul  pe poarta fiind automatizat, cu interfon si telecomnada.

Zona est foarte linistita, avand in apropiere institutii de invatamant, unitati bancare, magazine, farmacii, locuri de joaca pentru copii, statii de transport in comun.

Dotari

Bucatarie:
Deschisa,
Destinatie:
Locuinta,
Ferestre Casa:
Term. PVC,
Incalzire Casa:
Centrala pe gaz,
Podele:
Parchet,
Stadiu Finisare:
Imbunatatit,
Structura Casa:
Caramida,
Tip Casa:
Duplex,
Utilitati:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Cablu TV,

Trimite mesaj

Trimite

 
 

Anunturi imobiliare de case / vile de inchiriat in zona Central