ID: 6844 | Actualizat: 14 Septembrie 2016 |  3147 afisari

Casa de inchiriat in zona Calea Cisnadiei

Informatii de contact

Caracteristici

Judet:
Sibiu
Localitate:
Sibiu
Zona:
Calea Cisnadiei  
Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de inchiriat
Pret Inchiriere:
650 EUR
Suprafata utila:
120 mp
Teren:
160 (mp)
Nr. Camere:
4

Descriere oferta

Casa de inchiriat cu 4 camere, zona Calea Cisnadiei

Ofer spre inchiriere casa in suprafata de 120 mp utili, structurata pe 2 niveluri P+E si curte cu o suprafata de 160 mp cu deschidere la strada de 15 ml. Proprietatea detine gradina frumos amenajata cu gazon, pomi fructiferi, copaci ornamentali si flori, o terasa dotata cu mobilier de terasa, parcare cu 1 loc de parcare + 2 locuri de parcare in afara proprietatii. Imobilul este compartimentat astfel:
- PARTER - hol, living, bucatarie cu iesire pe terasa, dinning cu iesire pe terasa, baie + wc de serviciu, scara interioara;
- ETAJ - hol de distributie, dormitor matrimonial, dressing si balcon, birou care poate fi reamenajat in dormitor de oaspeti cu balcon, baie, camera de copii.
Imobilul este finisat la cheie clasa superioara, incalzire centrala, parchet laminat, geamuri termopan, gresie, faianta, acces la internet prin fibra optica, cablu TV, contorizare: apometru, control caldura, contor gaz si electricitate; electrocasnice: aragaz, cuptor, hota, masina de spalat vase, cuptor microunde, espressor, frigider, TV (parter si etaj), masina de spalat rufe, masina de uscat rufe, aspirator.
Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat. Pretul chiriei lunare este de 700 Euro (usor negociabil + garantie 2 luni). Se doreste plata chiriei in avans pe 2 luni.
Agentia imobiliara Terra - ImobileTerra. ro solicita sa precizati la telefon id: 6844

Dotari

Acces auto:
Acces auto,
Bucatarie:
Mobilata, Utilata,
Calorifere:
Aluminiu,
Ferestre Casa:
Term. PVC,
Incalzire Casa:
Centrala pe gaz,
Pereti:
Faianta, Lavabil,
Stadiu Finisare:
Imbunatatit,
Tip Curte:
Individuala,
Utilitati:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Cablu TV,

Trimite mesaj

Trimite