ID: 4204 | Actualizat: 22 Mai 2015 |  15451 afisari

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Casa de vanzare in Saliste Sibiu

Informatii de contact

Cornel Zdarcu

Cornel Zdarcu

Caracteristici

Judet:
Sibiu
Localitate:
Saliste
Zona:
Central  
Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Pret Vanzare:
82,000 EUR
Suprafata utila:
200 mp
Suprafata totala:
225 (mp)
Teren:
550 (mp)
Nr. Camere:
4

Descriere oferta

Casa de vanzare in Saliste, singur in curte, zona central, compusa din: 4 camere, bucatarie, nr. bai 1, hol. debara, dressing, pivnita, acces auto . Casa beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: acoperis: tigla; bucatarie: separata; calorifere: si fonta si aluminiu; ferestre casa: term. pvc; incalzire prin pardoseala cu  centrala pe lemne; casa se vinde mobilata, pereti cu lavabil; podele din parchet si dusumea, gresie; structura casa din caramida. Suprafata construita a casei este 225 mp.. si suprafata utila 200 mp., teren 550 mp. An constructie, aproximativ 1953.
*Alte detalii: Casa este compusa din 2 corpuri : Corp 1: cu 2 intrari, 4 camere, baie, hol, camara, pivnita - 36 mp . Dotarile pentru corp 1 sunt : apa, canalizare, gaz, internet, telefon, sobe de teracota, incalzire centrala pe lemne si incalzire in pardoseala. Imobilul a fost renovat 80% in urma cu 10 ani. Corp 2 alcatuit din: bucatarie - 12 mp, 2 garaje, anexe gospodaresti construite din caramida in urma cu 6 ani Curtea este pavata si partial betonata.
*Obiective de utilitate publica: transport in comun, piata agroalimentara, scoli, gradinite, locuri de joaca pentru copii, magazine alimentare, farmacii, banci comerciale,
*Recomand aceasta casa din Saliste Sibiu pentru modul in care proprietarul a renovat si a scos in evidenta cum trebuie sa arate o casa la care se pune suflet. Recomand si datorita zonei care intr-adevar este in marginimile Sibiului, de unde incepe oieritul mergand in sus catre Poiana Sibiului.
*Modalitatea de plata acceptata de proprietar: Cash, Prima casa, Credit Ipotecar, schimb cu apartament in Sibiu si sa mai primeasca diferenta minim 35000 euro.
Precizati la telefon ca ati vazut oferta publicata de agentia Imobiliara Terra, cu id: 4204

Dotari

Acces internet:
Cablu,
Acoperis:
Tigla,
Bucatarie:
Separata,
Calorifere:
Fonta, Aluminiu,
Curte:
Pavata,
Destinatie:
Locuinta,
Ferestre Casa:
Term. PVC,
Incalzire Casa:
Sobe, Incalzire pardoseala, Centrala pe lemne,
Mobilat:
Mobilat,
Pereti:
Lavabil,
Podele:
Parchet, Gresie, Dusumea,
Stadiu Finisare:
Finisat,
Strazi:
Asfaltate,
Structura Casa:
Caramida,
Tip Casa:
Individuala, La tara,
Utilitati:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz,

Trimite mesaj

Trimite

 
 

Anunturi imobiliare de case / vile de vanzare in zona Central