ID: 9603 | Actualizat: 2 Noiembrie 2018 |  3156 afisari

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Casa de vanzare in Centrul Istoric Sibiu

Informatii de contact

Ionela Rogozea

Ionela RogozeaVanzari imobile

Caracteristici

Judet:
Sibiu
Localitate:
Sibiu
Zona:
Piata Cibin  
Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Pret Vanzare:
135,000 EUR
Suprafata utila:
240 mp
Suprafata totala:
240 (mp)
Teren:
209 (mp)
Nr. Camere:
8

Descriere oferta

Oferim spre vanzare casa singur in curte Centrul Istoric.
Casa singur in curte, 240 mp utili cu 209 mp teren. Casa este momentan impartita in 3 apartamente, fiecare cu intrare separata. Aceasta dispune de 3 centrale, contoare separate, 8 camere, 4 bucatarii, 4 bai. Imobilul a fost renovat complet in 2018, (casa se vinde doar in totalitate). Casa este ideala pentru investitie, se preteaza foarte bine ca si pensiune, ca si inchiriere in regim hotelier sau ca si locuinta personala.
Aceasta ar putea fi de asemenea recompartimentata in 4 apartamente (pentru regim hotelier) sau in 8 camere cu baie proprie (ca si pensiune). Curtea dispune de asemenea de gazon unde poate fi amenajata o terasa si eventual un loc de gratar. sLocuinta se afla intr-o zona ideala, la 6 minute de mers pe jos de centru / piata mare si in apropierea urmatoarelor puncte de interes: piata mare, piata mica, muzee, restaurante, cafenele dar si de punctele de interes public: gradinite, scoli si licee de prestigiu, magazine, institutii bancare, farmacii, cabinete medicale, mijloace de transport in comun.
Agentia imobiliara Terra - www.ImobileTerra.ro solicita sa precizati la telefon numarul de id: 9603

Dotari

Incalzire Casa:
Centrala pe gaz,
Podele:
Parchet, Gresie,
Stadiu Finisare:
Imbunatatit,
Strazi:
Asfaltate,

Trimite mesaj

Trimite

Beneficii colaborare!!  
Clientilor care doresc colaborare pentru intermediere imobiliara cu Agentia Terra, ofertele acestora beneficiaza de publicitate pe cele 3 site-uri proprii ale agentiei: www.ImobileTerra.rowww.ImobiliareTerra.ro , www.ImobilePrivate.ro , plus pe site-uri partenere. Pentru detalii contactati-ne: 0755104393 sau 0745139893

Anunturi imobiliare de case / vile de vanzare in zona Piata Cibin