ID: 9523 | Actualizat: 5 Octombrie 2018 |  2946 afisari

Apartament 2 camere de vanzare, central

Informatii de contact

Dan Dinescu

Dan DinescuVanzari Imobile

Caracteristici

Judet:
Sibiu
Localitate:
Sibiu
Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
de vanzare
Pret Vanzare:
59,500 EUR
Nr. Camere:
2
Confort:
1
Tip:
Decomandat
Etaj:
5
Nr. Etaje imobil:
8

Descriere oferta

Apartament 2 camere zona Constitutiei, Sibiu
Agentia imobiliara Terra propune spre vanzare un apartament intr-un imobil constructie 1980,  la etajul 5, confort I decomandat cu o suprafata construita de 57 mp. Apartamentul este compus din: living, bucatarie separata, 1 dormitor o  baie, camara, pivnita, un balcoan inchis in termopan.
Imobilul are urmatoarele dotari: gresie, faianta, parchet masiv, centrala termica, calorifere, geamuri termopan, mobilat complet. 
Zona Constitutiei este o zona care beneficiaza de scoli, gradinite, parcuri, 5 min de mers pe jos pana in Centru, magazine alimentare.
Pentru a va convinge de toate caracteristicile imobilului, va rugam sa ne contactati pentru programarea unei vizionari, cu rugamintea de a preciza nr de ID: 9523

Dotari

Destinatie:
Locuinta,
Geam baie:
Da,
Interfon:
Da,
Lift:
Da,
Tip Bloc:
Bloc,
Tip Structura Bloc:
Cadre,

Trimite mesaj

Trimite

Beneficii colaborare!!  
Clientilor care doresc colaborare pentru intermediere imobiliara cu Agentia Terra, ofertele acestora beneficiaza de publicitate pe cele 3 site-uri proprii ale agentiei: www.ImobileTerra.rowww.ImobiliareTerra.ro , www.ImobilePrivate.ro , plus pe site-uri partenere. Pentru detalii contactati-ne: 0755104393 sau 0745139893