ID: 7700 | Actualizat: 1 August 2018 |  18326 afisari

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Vila de vanzare cu 7000 mp teren langa Sibiu

Informatii de contact

Dan Tetoianu

Dan TetoianuSenior Broker Imobiliar

Caracteristici

Judet:
Sibiu
Localitate:
Sibiu
Zona:
Periferie  
Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Pret Vanzare:
275,000 EUR
Suprafata utila:
130 mp
Suprafata totala:
200 (mp)
Teren:
7000 (mp)
Nr. Camere:
4

Descriere oferta

Vila moderna cu 7000 mp teren de vanzare langa Sibiu.
Vila este constructie noua din 2015 la periferia orasului Sibiu, pe un domeniu inchis de 7000 mp, orientat inspre soare cu un fascinant si mirific peisaj de dealuri, priveliste asupra muntilor Fagaras, care confera aer curat, liniste si un confort pentru relaxare. Terenul este intr-o usoara panta cu deschidere la strada de aproximativ 80 metri, imprejmuit de un gard sanatos cu fundatie, stalpi din teava cu multe becuri economice pentru iluminat, poarta de acces din fier forjat cu telecomanda, in curte sunt aproximativ 100 de braduti ornamentali. Pe teren sunt multi pomi fructiferi de toate soiurile, piscina betonata si iluminata, filigorie zidita , baie pentru deservirea curtii, fantana adanca de 30 metri facuta prin forare care alimenteaza prin cadere un lac cu pesti. Accesul de la poarta pana la casa se face pe drum asfaltat cu utilaje profesionale de aprox 100 ml bordurat cu marmura alba. Pavajul care inconjoara casa este din combinatie de piatra cubica si dale de calitate. Domeniul intact este in continuu monitorizat de camere de supraveghere si alarma. 
Constructia este executata din materiale de calitate.
Compartimentarea imobilului:
- Parterul compus din: living spatios, bucatarie, baie, camera tehnica a centralei termice, terasa pentru servirea mesei, garaj cu camera si pod.
- Etajul este configurat din 3 camere, 2 bai, balcon, terasa mare si pod. 
Important! Total suprafata teren este de 7000 mp. Pentru clientii care doresc mai mult teren, exista posibilitatea extinderii suprafetei de teren prin achizitionarea unei parcele alaturate de 5000 mp. 
Agentia imobiliara Terra - ImobileTerra. ro solicita sa precizati la telefon id: 7700

Dotari

Materiale:
Caramida ,
Structura Casa:
Caramida,
Tip Casa:
Individuala,

Trimite mesaj

Trimite

 
 

Anunturi imobiliare de case / vile de vanzare in zona Periferie